Om denne blog (BoB) | Bom & Bjerkes blog

Om denne blog (BoB)

Bom og Bjerke

Bom& Bjerkes blog (BoB) findes, fordi vi er nysgerrige på alle de ting, som kvinder og mænd, liv og ligestilling drejer sig om: Den Store Mening. Vi vil gerne være i dialog med alt og alle, og vi vil gerne have dit input på de ting, vi poster – bare hold kammertonen. Vi tror nok, vi samler stof og tanker sammen til en ny bog, men det må tiden vise.

Hvorfor er lykken..?
I vores bog “Udslag – hverdagsfeminisme i det 21. århundrede”, så vi på nogle af de barrierer, der lå eller ligger i vejen for kvinders lykke og ligestilling. Der var mange, men alligevel kunne vi prise os lykkelige over de mange fremskridt set i bakspejlet. Ikke mindst dem på papiret, for noget tyder på, at der åbenbart ligger en tikkende bombe under al den tilsyneladende emancipering.

Der er kommet en report  fra Amerika, der viser, at jo mere frigjorte kvinder er blevet, des mere ulykkelige er de. Det er lige til at få sved på panden over. For hvad nu, hvis alle de landvindinger kun skaber ballade, og at denne halsen efter mere af det hele, bare fjerner det ellers så pæne gulvtæppe under stiletterne på os?

Det er en skræmmende tanke og i virkeligheden ville det ikke være rart, hvis nu det hele var spildt arbejde. Men BoB er altid åbne, for man er en idiot, hvis man ikke til hver en tid er parat til at tage hele molevitten op til revision. Er det for meget af det hele, når det kvinder stiler efter bare er brød, roser, sex og magt som Erica Jong foreslår i bogen ”What do women want?” Vi ved det ikke, men vi er på sagen.

Meld det til KOBS
Udover at BoB som princip bærer nag, så opererer denne blog også helt i tråd med tidens politiske ånd under mottoet ”Intet er for småt, for gammelt eller for uskyldigt til at kaste sig over. Bare det spræller”. Så til vores politiafdeling KOBS (Kvinders Oplysning om Bøller i Samfundet) modtager vi altid gerne tips om uhyrligheder, stupide udtalelser, åndssvage regler og om nye dumme drenge og piger i klassen. Vi er altid åbne overfor ting, der for længst burde være glemt og tilgivet.

Hey – og tak til Lars T for det fedeste webbanner og den kæmpeste skulder i 11. time. Og til Kenneth Schultz for at være den bedste webdesigner i byen:-)