BoB i radioen – med vikar Signe Tonsberg | Bom & Bjerkes blog

BoB i radioen – med vikar Signe Tonsberg

BomogBjerkes hverdagsfeministiske radio handler onsdag om kvinder der blogger, får stemme, indflydelse og tjener penge i gennem blogs og sociale medier på nettet. Sammen med techblogger Dorte Toft, kønsblogger Ditte Giese, skønhedsblogger Charlotte Torpegaard og privablogger Frederikke Løye undersøger vi om – og hvordan – kvinder sætter dagsordenen gennem blogging. Hvilke blogs er der knaster i og hvorfor. Den egyptiske journalist Mona Eltahawy fortæller også om, hvordan kvindelige bloggere har revolutioneret Mellemøsten. Til at lede os igennem blogfænomenet får vi medieforsker Lars Holmgaard i studiet. Som altid: ring ind på 20247 247 fra 14-16 og giv dit besyv med. Du ringer, vi lytter.

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Required
Required

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?