BoBradio: Ooooorgaaaaasme | Bom & Bjerkes blog

BoBradio: Ooooorgaaaaasme

BoB er i morgen onsdag i det saftige ringhjørne på opdagelse i kvindekroppen. Vi tager orgasmen dybt alvorligt og ser med stetoskop på flere hundrede års sygeliggørelse af kvindekroppen. Vi kalder kavaleriet ind, ikke de svagt bogligt bevæbnede brevkassetyper, men derimod de tunge skyts. Luk op hvis du tør – eller måske har lyst –  og hør om din muskelmasse mellem benene fortolket af bl.a. speciallæge i psykiatri Karin Garde, instruktør til stykket Kvinde Kend Din Krop Kamilla Wargo Breckling, den certificerede og af BoB dokumenterede selvsex-kyndige Sabina Elvstam-Johns, sexlegetøjsbutikejer, foredragsholder og ekspert i sex på alle måder – også de hjerne- og hjertemæssige dimensioner. Vi fritter desuden to kvinder i to aldre om lyst, krop og massageapparater i forbindelse med filmen Hysteria. Tag din dildo i hånden og lyt med onsdag kl 14-16 på Radio24syv.

Add Your Comments

Disclaimer
Your email is never published nor shared.
Required
Required

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Tips

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <ol> <ul> <li> <strong>

Ready?